Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila

Ste zadovoljni z našimi storitvami? Zapišite svoje mnenje na naši Facebook strani in prek iskalnika Google. Ko se boste naročili na pregled 30 kontrolnih točk vozila, nam sporočite, da ste oddali mnenje na FB/Google, mi pa bomo nato omenjeno storitev za vas izvedli brezplačno!

Mnenja strank

Z naše Facebook strani

Matic V. Z.
Opravljeno centriranje, tako pri 50 kot 150 nic ne trese, vrhunsko!
Nejc P.
 
Hitre in predvsem kvalitetne ter tudi cenovno ugodne storitve! Servis narejen v piko!
Ivan I.
 
Odličen servis z odlično ekipo, ki te pokliče in pove kaj vse je narobe in svetuje glede popravil. Tako da priporočam vsem ki hočejo imeti dobro servisiran avto.
Barbara I.
 
Odličen serviser. Prijazen strokoven.. Res priporočam vsakemu.
Gašper K.
 
Ugoden, kvaliteten, hiter servis vozil. Priporočam!
Tessa W.
 
Zelo zadovoljna. Kakovostno, natačno in prijazno osebje. Definitivno priporočam!
Jure D.
 
Hitro, kvalitetno in prijazne cene.
Tanja R.
 
Hitro, kvalitetno in ugodno! ?
Ermin B.
 
Prijazni, strokovni hitri, same pohvale.
Mnenja strank

Oddana na Google Business Profile

Mare S.
 
Odlična storitev za ugodno ceno.
Boštjan K.
 
Super cena, korektna storitev in, kar je v današnjih časih redkost – oseben pristop! Vse pohvale, priporočam.
Jure R.
 
Super cena, dobro in hitro narejeno, še obiščem, hvala!
Radu A.
 
Very good service, fast an good quality.
Erik R.
 
Zanesljiv mehanik, vedno pripravljen pomagati.
Nejc Š.
 
Potreboval sem glavni servis za svoj avto in bo brskanju na spletu sem naletel na Avtoservis Selan. Najprej sem se pri g. Selanu oglasil na kratek posvet glede samega postopka in stroška servisa. S predstavljenim sem bil zadovoljen, predvsem s ceno in z informacijo, da bo servis lahko opravljen že naslednji dan. Na koncu je bilo vse narejeno tako, kot sva se dogovorila, zato Avtoservis Selan zelo priporočam!
Vid M.
 
Pozitivno presenečen nad samim pristopom do strank + hitro in kvalitetno opravljeno delo. Se še oglasim =)
Nejc P.
 
Hitre in predvsem kvalitetne ter tudi cenovno ugodne storitve! Servis narejen v piko!
Gašper Z.
 
Super odnos in vse opravljeno kot dogovorjeno.
Ivan M.
 
Kar na treh drugih servisih niso znali popraviti je g.Tadej odkril napako in popravil.? priporočam!!!!!!!!
Dimitrij V.
 
Avtoservis Selan je en najboljši mehanik, ki sem ga srečal! Ko sem se priselil v Kranj, sem čimprej potreboval mehanika. Po brskanju sem najdel Avtoservis Selan. Ocene so ble vrhunske na vseh socialnih medijih, Googlu, AJPES. Zato sem se odločil, da sprobam. Iz prve roke in iz lastnih izkušenj lahko rečem, da so ocene opravičene! Po telefonu se najprej zmenita za termin in opis problema. Ko opravi analizo ti predlaga najboljše zadeve in vedno posluša tudi tvoja mnenja in želje. Če kaj nisi siguren se vedno posvetuje s tabo ti strokovne zadeve obrazloži, da jih razumeš. Storitve opravi v roku ki jih postavi in prav tako te obvesti, če je zadeva že opravljena tako, da ne rabiš skrbet kdaj bo. Popravi jih temeljito in hitro, pa tudi po zelo ugodni ceni! Definitivno se bom vrnil nazaj, ko bo potrebno kaj popraviti na avtu!
Doroteja K.
 
Delo je vedno opravljeno hitro in kvalitetno. Tadej se potrudi, da razloži kaj se je popravilo tudi popolnim laikom in nežnejšem spolu ? Posluša, svetuje in uredi. Če kdaj na hitro kaj popravi in moraš malo počakati, pa vam skuhajo se kavico ali pa greš na sprehod v naravo. Priporočam!
Bogdan B.
 
Najboljši servis?
Mojca B.
 
Meni je super in korekten avtoservis?
Ivan I.
 
Servis je super serviser te pokliče pove kaj je narobe, svetuje glede popravil. Tako da ga priporočam vsem ki hočejo imeti dobro servisiran.
Boštjan T.
 
Storitev servisa je kvalitetna in izvedena po dogovoru. Sem zelo zadovoljen.
Gašper K.
 
Kvaliteten, hiter in ugoden servis. Priporočam!
Predrag A.
 
Odličen servis! G.Tadej strokovno razloži in predlaga reševanje problemov na vozilu, hkrati pa ima posluh za stranko kar je danes redko.
Tessa W.
 
Zelo zadovoljna. Kakovostno, natačno in prijazno osebje. Definitivno priporočam!
Tanja P.
 
Izvrstno ?
Igor Č.
 
Zanesljivo, strokovno, ugodno. Prijazen odnos do strank.
Katarina V. M.
 
Korektni, strokovni, prijazni. Priporočam.
Jernej I.
 
Kvalitetna storitev in prijazen odnos za solidno ceno.
Martin L.
 
Best mechanic in our region. Highly professional, knows its job very well. It functions the same as, for example official VW service. You get the service date, costs estimate and time need for service. Simply the best.
Aleš A.
 
Odlično, hitro in korektno!
Martin C.
 
Zelo zadovoljen in lahko rečem odličen servis. G. Tadej prijazno razloži v čem je težava in svetuje glede popravila ter rezervnih delov. Drži se obljubljenih terminov in vse opravi kot se dogovoriš. Poleg tega ima tudi zdrave (normalne) cene storitev. V kratkem času sem potreboval servisne usluge za dva različna avta z različnimi težavami in vse je bilo urejeno brez problema.
Sebastjan P.
 
Strokovna izvedba popravil, priporočam vsem!
Mnenja strank

Prejeta prek e-pošte

Bogomir G.
 
Najlepša hvala za opravljeno delo. Veseli me, da sem vas spoznal. Ostal bom vaša zadovoljna stranka in vas bom priporočil tudi mojim prijateljem.
Zdenka P.
 
Lokacija servisa – prvi obisk malo zahtevna – v drugo bo brez problema. Sama izvedba servisa – klime – kakor tudi odnos uslužbenca do stranke – 5 zvezdic.
Franc Š.
 
Najboljši servis za daleč naokoli. Prijazni in strokovni.
Bogdan B.
 
Zelo pohvalno in z vso maksimalno resnostjo.
Tanja P.
 
Hvala za hitro in kvalitetno opravljeno storitev. Moram reči, da sem izredno zadovoljna s kvaliteto in strokovnostjo vašega avtoservisa, ter prijaznostjo in zanesljivostjo vseh vaših sodelavcev, s katerimi sem bila v stiku glede popravila klime v mojem avtu.
Ermin B.
 
Želim pohvaliti vse od mehanika oziroma oba, ki sta bila v petek do gospe v pisarni: odnos, prijaznost, strokovni, znajo svetovati kako naprej. Tako da smo se odločili da bomo avto pripeljali samo k Vam. Želimo Vam vse dobro in ostanite taki kot ste.