Prodaja pnevmatik

Prodaja pnevmatik mora temeljiti na standardih, ki zagotavljajo ustreznost glede varnosti in evropskih predpisov, prav tako pa velja pomisliti tudi na neodvisne teste, ki o gumah povedo precej več kot obvezna nalepka. To namreč na podlagi svojih testiranj oblikuje proizvajalec sam.

Prodaja gum

Poceni pnevmatike niso vedno najboljša izbira, a to ne pomeni, da niso na voljo cenovno ugodne gume dobre kakovosti. Potrebno je poiskati optimalno možnost za posamezno vozilo oziroma za posameznega voznika.

Prodaja gum priznanih proizvajalcev

Pri nas vam po ugodnih cenah ponujamo letne, zimske in celoletne gume. Prodaja pnevmatik vključuje pnevmatike priznanih proizvajalcev, kot so denimo Continental, Michelin, Goodyear, Nokian, Fulda in Sava.

Vse gume, ki so v naši ponudbi, imajo nizko starost in so bile v času od izdelave do prodaje primerno skladiščene. V ceno pnevmatik, kupljenih pri nas, je že všteta zakonska taksa za razgradnjo, torej vam v primeru, da stare pustite pri nas, odvoza na razgradnjo ne zaračunamo. Omogočamo tudi naročilo gum po dogovoru.

Vabljeni v našo vulkanizersko delavnico v Praprotni Polici na Gorenjskem, kjer boste lahko nove pnevmatike kupili po izjemno ugodni ceni ne glede na dimenzije.

Prodaja pnevmatik po ugodnih cenah

Continental, Michelin, Goodyear, Nokian, Fulda in Sava in drugi.

Servis je super, serviser te pokliče pove kaj je narobe, svetuje glede popravil. Tako da ga priporočam vsem, ki hočejo imeti dobro servisiran avto.
Ivan I.
Storitev servisa je kvalitetna in izvedena po dogovoru. Sem zelo zadovoljen.
Boštjan T.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila