Polnjenje, servis in dezinfekcija avtoklime

V sodobnem času je avtoklima bistvena oprema vozila, saj zagotavlja, da je vožnja prijetna ne glede na zunanje temperature. Udobje pri vožnji, pa tudi udobje sopotnikov, je ob okvari klime v avtomobilu gotovo nižje, zato velja skrbeti za njeno redno vzdrževanje.

Obiščite naš avtoservis, kjer bomo certificirani strokovnjaki poskrbeli, da bo vaša avtoklima delovala brezhibno!

Vam klima v avtu povzroča težave?

Če avtoklima ne deluje dobro ali se iz nje širi neprijeten vonj, nas hitro obiščite.

Odličen servis! G. Tadej strokovno razloži in predlaga reševanje problemov na vozilu, hkrati pa ima posluh za stranko, kar je danes redko.
Predrag A.
Zelo zadovoljen in lahko rečem odličen servis. G. Tadej prijazno razloži v čem je težava in svetuje glede popravila ter rezervnih delov. Drži se obljubljenih terminov in vse opravi kot se dogovoriš. Poleg tega ima tudi zdrave (normalne) cene storitev.
Martin C.

Avtoklima ni pomembna zgolj zaradi uravnavanja temperature, temveč vpliva tudi na kakovost zraka v avtomobilu. Ker se v klimatski napravi lahko naberejo mikroorganizmi in prašni delci, vam priporočamo redno dezinfekcijo.

Kontrola tesnosti avtoklime

Je klimatska naprava v vašem avtu še lansko poletje zrak ohladila na prijetno temperaturo, letos pa nikakor ne? Ste pred časom z uporabo klime brez težav odrosili stekla, zdaj pa imate s tem ves čas težave? To pomeni, da se je avtoklima izpraznila ali ne tesni dobro, zato je potrebna kontrola tesnosti.

KONTROLA TESNOSTI Z UV LUČKO

KONTROLA TESNOSTI Z DUŠIKOM


Pogosta vprašanja

Proizvajalci predpisujejo polnjenje avtoklime vsako drugo leto oziroma 1x letno ob intenzivnejši uporabi. S tem bistveno podaljšate življenjsko dobo klimatskega sistema.
Redni servis/polnjenje klimatske naprave traja cca 45 min. V kolikor se ugotovijo dodatne nepravilnosti, je potrebna nadaljna diagnoza, na podlagi katere vam pripravimo ponudbo in oceno časa za popravilo.