Prodaja jeklenih in ALU platišč

Odkrijte popolno kombinacijo stila in zmogljivosti z jeklenimi ali aluminijastimi platišči, ki jih po ugodnih cenah dobavimo za vaše vozilo. Priskrbimo vam kakovost, ki izboljšuje videz in vozne lastnosti vašega avtomobila.

Prodaja platišč

Široka paleta dizajnov omogoča prilagajanje vsakemu okusu, medtem ko trpežnost materialov zagotavlja dolgotrajno zadovoljstvo. Izstopajte s platišči, ki združujejo prefinjen videz z vrhunsko učinkovitostjo.

Uporabite konfigurator platišč

Vas zanima, kako bi vaš avto izgledal z določenim modelom platišč? Z uporabo konfiguratorja lahko to preverite v le nekaj sekundah.

Odprite eno izmed spodnjih spletnih strani, na katerih se nahaja konfigurator platišč, izberite znamko in model svojega vozila, določite ustrezno velikost ter kliknite na platišča, ki se vam najbolj dopadejo.

S klikom na posamezen model platišč si boste omogočili predogled vozila z izbranimi platišči. Spremenite lahko tudi barvo vozila in s tem dosežete popolno ujemanje s svojim jeklenim konjičkom.

Pošljite nam povpraševanje

Ste našli popolna platišča za svoje vozilo? Odlično, izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani in oddajte povpraševanje. Potrudili se bomo in vam informacijo o možnosti dobave in ceno sporočili v najkrajšem možnem času.

Želim naročiti platišča za svoje vozilo

Izpolnite kontaktni obrazec s podatki o svojem vozilu in oddajte povpraševanje.

Zelo zadovoljen in lahko rečem odličen servis. G. Tadej prijazno razloži v čem je težava in svetuje glede popravila ter rezervnih delov. Drži se obljubljenih terminov in vse opravi kot se dogovoriš. Poleg tega ima tudi zdrave (normalne) cene storitev.
Martin C.
Hitre in predvsem kvalitetne ter tudi cenovno ugodne storitve! Servis narejen v piko!
Nejc P.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila