Garancija na zadovoljstvo

V našem podjetju se še kako dobro zavedamo, da je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank s storitvami, ki jih ponujamo. Kakovostno servisiranje vozil je ključnega pomena za njihovo varno uporabo, seveda pa brezhibno opravljen servis vpliva tudi na zadovoljstvo lastnikov.

Servisiranje vozil je stalen proces, ki se nikoli ne konča. Prav redno servisiranje pripomore k daljši življenjski dobi samega vozila, njegovi varni in udobni uporabi.

V ta namen v našem avto servisu nudimo tudi garancijo na zadovoljstvo, ki zajema naslednje.

Garancija na rezervne dele

1-letna garancija na vgrajene rezervne dele

Garancija na storitev

1-letna garancija na storitev

Pri nas smo tako zelo prepričani v kakovost opravljenih storitev, da smo za svoje stranke pripravili zgoraj omenjeno izjemno garancijo na zadovoljstvo. Verjamemo, da delamo dobro in pošteno, zato z največjim veseljem poskrbimo za to, da se bodo naše stranke v svojih vozilih počutile varno in zadovoljno.

Za varno vožnjo 365 dni

Avtoservis SELAN poskrbi!

Verjamemo, da je praktično ni težave ali zahteve v zvezi z vašim vozilom, ki ji ne bi bili kos. Pri nas bo vaše vozilo deležno najboljše možne nege in lahko bi rekli, da boste svoje vozilo k nam pripeljali na pravo avto-razvajanje. Lahko ste prepričani, da se boste od nas odpeljali zadovoljni.

Garantirano!

Naročite se na servis vozila

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Lokacija servisa - prvi obisk malo zahtevna - v drugo bo brez problema. Sama izvedba servisa - klime - kakor tudi odnos uslužbenca do stranke - 5 zvezdic.
Zdenka P.
Pozitivno presenečen nad samim pristopom do strank + hitro in kvalitetno opravljeno delo. Se še oglasim =)
Vid M.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila