Avto diagnostika

Med vožnjo naenkrat na armaturni plošči avtomobila zasveti opozorilna lučka, ki opozarja na nepravilno delovanje. Kaj to pomeni? Pri novejših avtomobilih večino delovanja nadzira avtoelektronika, zato se ob določenih nepravilnostih pojavijo opozorilne lučke.

Avtoelektrika

V tem primeru se pripeljite na avtoservis, kjer vam bomo avto strokovno pregledali. Uporabili bomo sodobne avtodiagnostične testerje, s katerimi bomo ugotovili, kje je prišlo do napake.

Specializirani za avtodiagnostiko

Eden izmed delov avtomobilske tehnike, ki pogosto povzroča težave, je avtoelektrika (kompleksna ureditev žic, računalnikov in senzorjev). Napake največkrat povzroča nepravilna komunikacija med različnimi elektronskimi sistemi, zaradi česar prihaja do nepravilnosti v delovanju ali popolne odpovedi posameznih sistemov.

Ker so cene novih komponent lahko zelo drage, smo se v avtoservisu Selan specializirali tudi za popravilo avtoelektronike. Znanje in dolgoletne izkušnje so zagotovilo, bo vaš avtomobil pri nas v najboljših rokah.

Z uporabo sodobnih diagnostičnih sistemov bomo identificirali in hitro odpravili napake, povezane z elektriko ali elektroniko vozila.

Pri svojem delu avtomehanike uporabljamo najsodobnejše tehnike in diagnostično opremo za zaznavanje napak v avtoelektriki. Pri nas lahko računate na hitro in cenovno ugodno popravilo. Obiščite našo avtomehanično delavnico v Praprotni Polici na Gorenjskem!

Naročite se na avtodiagnostiko

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Odličen servis! G. Tadej strokovno razloži in predlaga reševanje problemov na vozilu, hkrati pa ima posluh za stranko, kar je danes redko.
Predrag A.
Delo je vedno opravljeno hitro in kvalitetno. Tadej se potrudi, da razloži kaj se je popravilo tudi popolnim laikom in nežnejšem spolu. Posluša, svetuje in uredi. Če kdaj na hitro kaj popravi in moraš malo počakati, pa vam skuhajo se kavico ali pa greš na sprehod v naravo. Priporočam!
Doroteja K.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila