Akcija Pregled vozila: 30 kontrolnih točk

Preventivni pregled vašega vozila (30 kontrolnih točk).

Po končanem pregledu vas seznanimo s stanjem vašega vozila in pripravimo brezplačno ponudbo za popravilo, v kolikor je to potrebno.


Akcija Diagnostični pregled vozila

Pregled vozila z diagnostično napravo.

Storitev vsebuje priklop vozila na diagnostično napravo, branje napak in izpis napak.


Naročite se na avtoservis

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Najlepša hvala za opravljeno delo. Veseli me, da sem vas spoznal. Ostal bom vaša zadovoljna stranka in vas bom priporočil tudi mojim prijateljem.
Bogomir G.
Hitre in predvsem kvalitetne ter tudi cenovno ugodne storitve! Servis narejen v piko!
Nejc P.

AVTOMEHANIK PO VAŠI MERI

Brez avtomobilov si danes ne moremo predstavljati življenja. Biti lastnik avtomobila je luksuz, hkrati pa tudi strošek, saj moramo k uporabi avtomobila prišteti tudi redni obisk pri avtomehaniku

Kdo je avtomehanik?

Marsikdo misli, da je avtomehanik delavec, ki nam priskoči na pomoč, ko se nam pokvari avto. Vendar, njegovo delo ni samo to. Avtomehanik vzdržuje ter servisira avtomobile, ampak k temu spada tudi zamenjava obrabljenih delov, zamenjava in dolivanje olja motorju, menjalniku, demontiranje motorja, čiščenje in pranje delov, servis podvozja, odkrivanje napak in še in še. 

Kako prepoznamo dobrega avtomehanika?

Ko svoje vozilo pripeljemo k avtomehaniku na servis, običajno nimamo pojma o tem, kako bo ta ravnal z njim. Kot v vsaki dejavnosti, se tudi v avtomehanični najdejo ljudje ki so slabi, povprečni, dobri, vrhunski, pošteni, nepošteni, nezanesljivi in zaupanja vredni.

Nekateri avtomehaniki so cenovno ugodnejši kot drugi- tukaj ne smemo pozabiti, da obstajajo avtomehaniki, ki zamenjajo le tisti del, ki je v okvari. Drugi so taki, ki pokličejo stranko in ji razložijo, zakaj bi bilo potrebno zamenjati še nekatere druge komponente. Tretji so taki, ki delajo » na svojo roko» in naredijo zraven še marsikaj drugega, čeprav kot stranka na strošek niste finančno pripravljeni. Zato mora biti že na začetku jasno, koliko časa bo servis trajal in kakšen bo strošek. 

Ko boste pripeljali svoj avto na popravilo/ vzdrževanje opazite stvari, ki običajno izstopajo. 

Bodite pozorni, da stopite v urejeno delavnico. Zelo pomemben je osebni stik. Avtomehanik vam mora pošteno in razumljivo razložiti, kateri deli so bili zamenjani ter zakaj. Še boljše je, če vam pokaže zamenjane dele. Če avtomehanik odkrije dodatne obrabljene/ okvarjene dele, je pomembno da vas predhodno o tem obvesti, ter vam razloži koliko dodatnih stroškov bo pri tem nastalo.

Z izbiro strokovno usposobljenega avtomehanika lahko prihranimo veliko denarja in časa. 

Kako se izogniti visokemu računu in okvaram, zaradi slabega, pomanjkljivega ali celo goljufivega servisiranja? Popolnega odgovora na to na žalost ni.

Zaupanja vreden avtomehanik, pri katerem plačaš to, kar dejansko dobiš, in kateri ti prizna garancijo na svoje opravljene storitve je neprecenljiv. Tega se zavedamo tudi v našem podjetju Avtoservis-Selan, in v ta namen svojim strankam ponujamo garancijo na zadovoljstvo, katera zajema 1-letno garancijo na vgrajene rezervne dele in 1-letno garancijo na opravljeno storitev.

Lahko ste prepričani, da boste od nas odpeljali zadovoljni.