Akcija Pregled vozila: 30 kontrolnih točk

Preventivni pregled vašega vozila (30 kontrolnih točk).

Po končanem pregledu vas seznanimo s stanjem vašega vozila in pripravimo brezplačno ponudbo za popravilo, v kolikor je to potrebno.


Akcija Diagnostični pregled vozila

Pregled vozila z diagnostično napravo.

Storitev vsebuje priklop vozila na diagnostično napravo, branje napak in izpis napak.


Akcija Redni servis vozila z lastnim materialom

Storitev vsebuje:

  • pregled vozila 30 kontrolnih točk
  • menjava motornega olja
  • menjava filtra olja
  • menjava filtra zraka
  • menjava filtra za gorivo
  • menjava kabinskega filtra
  • ponastavitev servisnega intervala
  • ekološka taksa za zamenjavo izrabljenih rezervnih delov

Cena vsebuje DDV in velja za celotno (paketno) storitev.


Akcija Popravilo vozila z lastnim materialom

Storitev vsebuje:

  • zamenjava rezervnega dela na željo stranke
  • ekološka taksa za zamenjavo izrabljenih rezervnih delov

Cena velja za 1 delovno uro popravila z lastnim materialom.

* V primeru, da stranka prinese lasten material oz. rezervne dele, garancija velja le na opravljeno storitev. Garancijo za lasten material oz. rezervne dele stranka ureja sama. Vsi nastali stroški, povezani s tem, bremenijo stranko.

* V primeru, da vozilo zaradi nepopolnega ali napačnega rezervnega dela, ki ga je stranka prinesla s seboj, ostane na dvigalu, vozila pa zaradi tega ni mogoče uporabljati oz. popravila ni mogoče dokončati, se obračuna dnevni pavšal uporabe dvigala: 122 € / dan.

* Vse cene vključujejo DDV.


Naročite se na avtoservis

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Želim pohvaliti vse od mehanika oziroma oba, ki sta bila v petek do gospe v pisarni: odnos, prijaznost, strokovni, znajo svetovati kako naprej. Tako da smo se odločili da bomo avto pripeljali samo k Vam. Želimo Vam vse dobro in ostanite taki kot ste.
Ermin B.
Delo je vedno opravljeno hitro in kvalitetno. Tadej se potrudi, da razloži kaj se je popravilo tudi popolnim laikom in nežnejšem spolu. Posluša, svetuje in uredi. Če kdaj na hitro kaj popravi in moraš malo počakati, pa vam skuhajo se kavico ali pa greš na sprehod v naravo. Priporočam!
Doroteja K.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila

AVTOMEHANIK PO VAŠI MERI

Brez avtomobilov si danes ne moremo predstavljati življenja. Biti lastnik avtomobila je luksuz, hkrati pa tudi strošek, saj moramo k uporabi avtomobila prišteti tudi redni obisk pri avtomehaniku

Kdo je avtomehanik?

Marsikdo misli, da je avtomehanik delavec, ki nam priskoči na pomoč, ko se nam pokvari avto. Vendar, njegovo delo ni samo to. Avtomehanik vzdržuje ter servisira avtomobile, ampak k temu spada tudi zamenjava obrabljenih delov, zamenjava in dolivanje olja motorju, menjalniku, demontiranje motorja, čiščenje in pranje delov, servis podvozja, odkrivanje napak in še in še. 

Kako prepoznamo dobrega avtomehanika?

Ko svoje vozilo pripeljemo k avtomehaniku na servis, običajno nimamo pojma o tem, kako bo ta ravnal z njim. Kot v vsaki dejavnosti, se tudi v avtomehanični najdejo ljudje ki so slabi, povprečni, dobri, vrhunski, pošteni, nepošteni, nezanesljivi in zaupanja vredni.

Nekateri avtomehaniki so cenovno ugodnejši kot drugi- tukaj ne smemo pozabiti, da obstajajo avtomehaniki, ki zamenjajo le tisti del, ki je v okvari. Drugi so taki, ki pokličejo stranko in ji razložijo, zakaj bi bilo potrebno zamenjati še nekatere druge komponente. Tretji so taki, ki delajo » na svojo roko» in naredijo zraven še marsikaj drugega, čeprav kot stranka na strošek niste finančno pripravljeni. Zato mora biti že na začetku jasno, koliko časa bo servis trajal in kakšen bo strošek. 

Ko boste pripeljali svoj avto na popravilo/ vzdrževanje opazite stvari, ki običajno izstopajo. 

Bodite pozorni, da stopite v urejeno delavnico. Zelo pomemben je osebni stik. Avtomehanik vam mora pošteno in razumljivo razložiti, kateri deli so bili zamenjani ter zakaj. Še boljše je, če vam pokaže zamenjane dele. Če avtomehanik odkrije dodatne obrabljene/ okvarjene dele, je pomembno da vas predhodno o tem obvesti, ter vam razloži koliko dodatnih stroškov bo pri tem nastalo.

Z izbiro strokovno usposobljenega avtomehanika lahko prihranimo veliko denarja in časa. 

Kako se izogniti visokemu računu in okvaram, zaradi slabega, pomanjkljivega ali celo goljufivega servisiranja? Popolnega odgovora na to na žalost ni.

Zaupanja vreden avtomehanik, pri katerem plačaš to, kar dejansko dobiš, in kateri ti prizna garancijo na svoje opravljene storitve je neprecenljiv. Tega se zavedamo tudi v našem podjetju Avtoservis-Selan, in v ta namen svojim strankam ponujamo garancijo na zadovoljstvo, katera zajema 1-letno garancijo na vgrajene rezervne dele in 1-letno garancijo na opravljeno storitev.

Lahko ste prepričani, da boste od nas odpeljali zadovoljni.