Popravilo podvozja

Pnevmatike so edini stik vozila s cesto. Kako natančno boste krmilili svoje vozilo, je zato odvisno od tega, kako čvrst stik s cesto imajo kolesa. In ravno brezhibno podvozje je tisto, ki poskrbi za dobro lego vozila na cesti.

Servis podvozja

S pravilno delujočim podvozjem je vožnja bolj varna, smer vožnje pa je predvidljiva in natančna. Poleg tega vozilo porabi manj goriva, pa tudi življenjska doba pnevmatik je daljša.

Kako zaznati težave s podvozjem?

V primeru, da sumite na nepravilnosti v podvozju (avto med vožnjo sili v določeno smer, čeprav držite volan naravnost), poskrbite za takojšen servis podvozja.

Na nepravilno nastavljeno podvozje vas lahko opozarjajo še druge napake, na primer vlečenje, tresenje in seveda neučinkovito krmiljenje vozila. Tu igra pomembno vlogo prav vzmetenje, ki mora absorbirati sunke in vzdrževati želeno smer. To pa je možno s pravilno nastavljenim podvozjem.

Preventivni pregled podvozja še kako vpliva na varnost vožnje, saj se boste z njim morda izognili popolni odpovedi krmiljenja, ki lahko vodi do hudih posledic.

Avtooptika Selan – hitro, natančno in poceni

Kaj sploh pomeni avtooptika? Gre za nastavitev geometrije podvozja, kjer se po vnaprej določenih parametrih natančno prilagodi podvozje, s tem pa se zagotovi vodljivost vozila in pravilno ohranjanje smeri vožnje.

V avtoservisu Selan vam nudimo servis podvozja za vse znamke avtomobilov. Na voljo imamo najsodobnejšo opremo za opravljanje popravila na podvozjih vozil, zato smo kos tako manjšim kot večjim napakam. Podvozje lahko tudi celostno obnovimo.

Naročite se na servis podvozja

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Odličen servis! G. Tadej strokovno razloži in predlaga reševanje problemov na vozilu, hkrati pa ima posluh za stranko, kar je danes redko.
Predrag A.
Pozitivno presenečen nad samim pristopom do strank + hitro in kvalitetno opravljeno delo. Se še oglasim =)
Vid M.