Popravilo podvozja

Pnevmatike so edini stik vozila s cesto. Kako natančno boste krmilili svoje vozilo, je zato odvisno od tega, kako čvrst stik s cesto imajo kolesa. In ravno brezhibno podvozje je tisto, ki poskrbi za dobro lego vozila na cesti.

Servis podvozja

S pravilno delujočim podvozjem je vožnja bolj varna, smer vožnje pa je predvidljiva in natančna. Poleg tega vozilo porabi manj goriva, pa tudi življenjska doba pnevmatik je daljša.

Kako zaznati težave s podvozjem?

V primeru, da sumite na nepravilnosti v podvozju (avto med vožnjo sili v določeno smer, čeprav držite volan naravnost), poskrbite za takojšen servis podvozja.

Na nepravilno nastavljeno podvozje vas lahko opozarjajo še druge napake, na primer vlečenje, tresenje in seveda neučinkovito krmiljenje vozila. Tu igra pomembno vlogo prav vzmetenje, ki mora absorbirati sunke in vzdrževati želeno smer. To pa je možno s pravilno nastavljenim podvozjem.

Preventivni pregled podvozja še kako vpliva na varnost vožnje, saj se boste z njim morda izognili popolni odpovedi krmiljenja, ki lahko vodi do hudih posledic.

Avtooptika Selan – hitro, natančno in poceni

Kaj sploh pomeni avtooptika? Gre za nastavitev geometrije podvozja, kjer se po vnaprej določenih parametrih natančno prilagodi podvozje, s tem pa se zagotovi vodljivost vozila in pravilno ohranjanje smeri vožnje.

V avtoservisu Selan vam nudimo servis podvozja za vse znamke avtomobilov. Na voljo imamo najsodobnejšo opremo za opravljanje popravila na podvozjih vozil, zato smo kos tako manjšim kot večjim napakam. Podvozje lahko tudi celostno obnovimo.

Naročite se na servis podvozja

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Zelo zadovoljen in lahko rečem odličen servis. G. Tadej prijazno razloži v čem je težava in svetuje glede popravila ter rezervnih delov. Drži se obljubljenih terminov in vse opravi kot se dogovoriš. Poleg tega ima tudi zdrave (normalne) cene storitev.
Martin C.
Kar na treh drugih servisih niso znali popraviti je g. Tadej odkril napako in popravil. Priporočam!
Ivan K.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila