Pravno obvestilo in pogoji uporabe

Pravno besedilo se nanaša na spletno stran www.avtoservis-selan.si in vse njene podstrani.

Avtorske pravice – uporaba informacij in gradiv

Vsi podatki na pričujoči spletni strani so informativne narave, namenjeni zgolj osebni, domači oziroma nekomercialni uporabi. Lastnik vseh vsebin, ki jih vsebuje spletna stran www.avtoservis-selan.si je podjetje Vzdrževanje in popravila vozil, Tadej Selan s.p.

Besedila, slike, grafike, posnetki, animacije in drugi dokumenti, ki sestavljajo vsebino strani, se ne smejo kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršen koli drug način reproducirati brez pisnega dovoljenja lastnika.

Izključitev odgovornosti

Spletna stran www.avtoservis-selan.si in njene podstrani so skrbno pripravljene in skrbno vzdrževane, vendar podjetje Tadej Selan s.p. ne jamči za ažurnost, točnost in pravilnost vseh informacij. Informacije na straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi se posredno ali neposredno pojavila zaradi uporabe informacij na strani, zaradi nepravilnosti v delovanju strani ali nedostopnosti strani, vključno s škodo, ki jo lahko na računalniški opremi, mobilnih napravah in aplikacijah povzročijo virusi ali druga zlonamerna programska koda.

Varstvo osebnih podatkov

Spletna stran www.avtoservis-selan.si avtomatsko zbira podatke o obisku in uporabi strani ter njenih podstrani – beleži podatek o obiskanosti strani, o številu obiskovalcev, koliko časa se ti zadržijo na strani in podobno. Prav tako se ob obisku strani zabeleži IP naslov, datum, čas ter naslov strani, s katere prihaja uporabnik.

Zbrani podatki niso namenjeni pridobivanju osebnih podatkov uporabnikov strani, lastnik strani pa jih uporablja izključno za lastne potrebe ter statistiko. Podatkov, pridobljenih preko spletne strani, ne posreduje tretjim osebam.

Piškotki

Spletna stran www.avtoservis-selan.si uporablja tako imenovane piškotke, majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na disk uporabnika in mu lahko olajšajo naslednji obisk ter raziskovanje strani. Uporabnik se lahko sam odloči, da spletne piškotke sprejme ali zavrne, pri čemer mu morda ne bo omogočen dostop do vseh informacij oziroma vseh funkcionalnosti ter pravilnega prikazovanja strani.

Spletna stran uporablja le izkustvene piškotke, ki vplivajo na boljšo uporabniško izkušnjo obiskovalcev.