NOVO: Dodatki za motorna vozila po ugodnih cenah

Dodatki za motorna vozila

Današnja motorna vozila so prava tehnična čuda, kjer vsak delček prispeva k optimalnemu delovanju celotnega sistema. Da bi zagotovili, da motor deluje nemoteno in učinkovito, so potrebni različni dodatki. Te tekočine in dodatki opravljajo pomembne naloge, kot so mazanje delov motorja, hlajenje in čiščenje. Brez njih bi bilo delovanje vozila oteženo, saj bi se različni deli hitreje obrabljali ter povzročali več okvar in stroškov.

Vendar pa danes niso le strokovnjaki tisti, ki imajo dostop do pomembnih dodatkov za motorna vozila. Zdaj so ti izdelki po ugodnih cenah na voljo tudi našim strankam. Ne glede na to, ali potrebujete čistilo za vbrizgalni sistem, dodatek za zaščito motorja na osnovi keramične zaščite ali druge dodatke za vzdrževanje vozila, smo tu, da vam omogočimo enostaven dostop do kakovostnih izdelkov, ki bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo vedno delovalo v optimalnih pogojih.

1. Dodatek za čiščenje filtra trdih delcev

Regenerator filtra trdih delcev DataFAP Additive je izdelek za rezervoar, ki katalizira proces regeneracije filtra trdnih delcev v dizelskih motorjih. Sestavljen je iz posebnih kemičnih snovi, ki olajšajo ta postopek med vsakodnevno vožnjo.

DataFAP Additive - dodatek za čiščenje filtra trdih delcev

Združljiv je z vsemi dizelskimi motorji 4, 5, 6 Euro in motorji zadnje generacije, opremljenimi s filtrom trdnih delcev, vključno z najnovejšimi modeli motorjev, kar omogoča varno in preprosto uporabo na številnih vozilih. Uporaba dodatka je enostavna, saj ga je potrebno le naliti v rezervoar.

2. Čistilo za vbrizgalni sistem dizel sistema

Se iz izpušne cevi vašega dizla pretirano kadi, težje vžiga v hladnejših dneh, motor neprijetno vibrira? Preprečite naštete težave in poskrbite za nečistoče ter umazanijo, zavarujte material pred rjavenjem, ostanki lakov, parafinov, alkoholov ter želatinske usedline z izdelkom Datafuel za vbrizgalni sistem dizel sistema.

Datafuel - čistilo za vbrizgalni sistem dizel sistema

Ta preprečuje tudi nabiranje vode v rezervoarju, saj izloči do 3% vode, ki je rezultat kondenzacije v rezervoarju. S tem dodatkom boste zmanjšali izpušne pline, odpravili hrup črpalke v rezervoarju in preprečili staranje goriva.

3. Čistilo za vbrizgalni sistem bencinskega sistema

Dodatek Datafuel za vbrizgalni sistem bencinskega sistema deluje podobno kot prej opisani za dizelske sisteme. Njegovo delovanje boste občutili skozi manjšo porabo goriva, motor bo mirneje tekel v prostem teku, pri pospeševanju pa ne bo več prihajalo do izpada vrtljajev.

Datafuel - čistilo za vbrizgalni sistem bencinskega sistema

Izdelek je skladen tako z neosvinčenim kot osvinčenim bencinom, prav tako tudi z novejšimi bencinskimi motorji, ki imajo vgrajen GPF. Dodatek vlijete neposredno v rezervoar, in sicer na servisni interval oziroma po potrebi.

4. Dodatek za čiščenje oljnih kanalov za mazanje motorja

Da bi motor gladko in nemoteno deloval, mora biti ustrezno podmazan. Se pa v motorju dogajajo precej siloviti procesi izgorevanja, kar za seboj pušča posledice v obliki nečistoč, ki jih je potrebno spraviti iz motorja. Čistilec oljnega sistema Lubridat Cleaner počne prav to.

Lubridat Cleaner - dodatek za čiščenje oljnih kanalov za mazanje motorja

Dodatek temeljito očisti sistem podmazovanja, kar vodi do optimalnega pritiska olja in manjše mehanske obrabe delov motorja. Uporablja se lahko za vse vrste motorjev in različnih goriv. Zaradi redčenja olja je še posebej dobrodošel za vozila, ki uporabljajo DPF filter.

5. Dodatek za zaščito motorja na osnovi keramične zaščite

Največ škode motorju naredi trenje, zaradi česar je nujno, da se v sistemu nahaja olje za podmazovanje motorja. Dodatek DataCeramix Oil, ki je izdelan na osnovi voska, zmanjša koeficient trenja in tako še dodatno zaščiti srce vašega vozila.

DataCeramix Oil - dodatek za zaščito motorja na osnovi keramične zaščite

Mikronizirane smole se namreč pritrdijo na najbolj obrabljene dele motorja, kar poskrbi za obnovo in učinkovitost motorja z drastičnim zmanjšanjem porabe olja. Obenem se poveča zmogljivost, zniža temperatura olja in zmanjša hrup motorja.

6. Dodatek proti kristalizaciji tekočine AdBlue

Dodatek za AdBlue je posebej oblikovan za učinkovito preprečevanje nastajanja in kopičenja mikrokristalov sečnine na ključnih komponentah sistema SCR (selektivna katalitična redukcija). Ta sistem je ključen za čiščenje izpušnih plinov dizelskih motorjev, zlasti pa vpliva na rezervoar AdBlue in injektorje sečnine.

Dodatek za preprečevanje kristalizacije tekočine AdBlue

Redno dodajanje aditiva za AdBlue v rezervoar omogoča, da sistem deluje brezhibno, preprečuje nastajanje dragih okvar, povečuje odpornost AdBlue proti zmrzovanju in preprečuje popolno blokiranje tega sistema. Dodatek se dodaja ob vsakem vlivanju AdBlue v vozilo.

Poskrbimo za optimalno delovanje vozila!

Čistila in dodatki igrajo pomembno vlogo pri vzdrževanju motorja in s tem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vozila. Preventivna uporaba določenih dodatkov, ki jih stranke lahko dodajo samostojno, je odličen način za ohranjanje optimalnega delovanja motorja. Nekatere bolj specializirane izdelke pa je bolje dodati v okviru rednih vzdrževalnih del, kjer strokovnjaki v avtoservisu poskrbimo, da so dodani v ustreznih količinah, na varen način in ob pravem času.

Če želite, da bo vse z vašim vozilom potekalo optimalno in se boste lahko brez skrbi zapeljali na cesto, obiščite Avtoservis Selan. Poskrbeli bomo za skrbno vzdrževanje vašega vozila in vam svetovali, kaj vse lahko na tem področju naredite sami.

Tadej Blog