Pogodbeni servis za zavarovalnice

Je vaš avtomobil kasko zavarovan oziroma je škodo na njem povzročil drug udeleženec v prometu? Popravilo škode, ki je nastala na vašem avtu, je v tem primeru za vas brezplačno, saj bo stroške pokrila zavarovalnica. Da bo res tako, potrebujete evropski obrazec, kjer se zabeleži vse podatke o nezgodi, nato pa se že lahko izvede cenitev škode.

Popravila za zavarovalnice

Oceno škode za nekatere zavarovalnice opravimo pri nas, druge k nam pošljejo svojega cenilca. Nobene potrebe torej ni, da se za cenitev z zavarovalnico dogovarjate sami in za ogled avta jemljete dopust v službi, razen če seveda želite biti prisotni.

Za oceno škode se opravi prvi ogled vozila, nato pa pri nas odstranimo poškodovane dele. Ob demontaži se lahko pokažejo dodatne poškodbe, zato se opravi še dodatna cenitev. Na podlagi te pripravi zavarovalnica ponudbo oziroma gre avtomobil na njene stroške v popravilo, pri tem pa se vedno poskrbi, da voznik avtomobila ni oškodovan. Nobene skrbi torej ni, da bi se vozilo klepalo, kadar je jasno, da je potrebno del zamenjati.

Popravila za zavarovalnice obsegajo tako polna popravila kot popravila pri zavarovanjih z odbitno franšizo, najpogosteje pa jih predstavljajo:

  • večja popravila po prometnih nezgodah (menjava, klepanje, ličanje itd.);
  • menjava žarometov;
  • menjava odbijačev;
  • menjava vetrobranskih stekel.

Ste poškodovali avto ali vam je škodo povzročil kdo drug? Ne obremenjujte se! Poiščite polico za kasko zavarovanje ali pripravite poročilo o nezgodi, pripeljite avto k nam, in lahko se vrnete po popravljenega. Brez denarnice!

Naročite se na servis vozila

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Odličen servis! G. Tadej strokovno razloži in predlaga reševanje problemov na vozilu, hkrati pa ima posluh za stranko, kar je danes redko.
Predrag A.
Super cena, korektna storitev in, kar je v današnjih časih redkost - oseben pristop! Vse pohvale, priporočam.
Boštjan K.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila