Akcija Hitri servis vozila

Z rednimi hitrimi servisi boste svojemu vozilu podaljšali življenjsko dobo, saj zaradi sprotne odprave manjših napak ne bo prišlo do večjih, ki bi lahko ogrozile tudi prometno varnost.

Hitri servis vključuje vse za osnovno brezhibnost vozila:

  • diagnostika vozila
  • menjava motornega olja
  • menjava filtrov
  • menjava svečk
  • menjava zavor

* Cena 39 € vključuje delo avtomehanika, medtem ko je za material (olje, filtri, svečke ipd.) potrebno doplačilo.


Hitri servis vozil

Nekoč se je bilo potrebno za redni servis avtomobila naročiti dovolj zgodaj, da so nam v servisnem centru lahko še pravočasno naročili ves material, ki je za to potreben. Danes pa redno servisiranje imenujemo tudi hitri avtoservis. Rezervirati je potrebno čas mehanikov in delavnico, dostava delov pa je mogoča tudi z danes na jutri.

Hitri servis

Hitri servis ustreza svojemu imenu tudi glede tega, v kolikšnem času se storitev opravi: avtomobila vam ni potrebno pustiti pri nas dlje časa, temveč lahko mirno počakate ali vmes skočite po kakšnem krajšem opravku.

Hitri avtoservis opravite v skladu z navodili za vaš avtomobil, običajno je to enkrat letno ali na 15.000 oziroma 20.000 kilometrov – odvisno od znamke, modela in tipa pogonskega agregata.

Kako poteka hitri servis?

Hitri servis vozil vključuje vse tiste storitve, ki so potrebne za redno vzdrževanje vašega vozila:

  • računalniška diagnostika;
  • menjava olja in oljnega filtra;
  • menjava drugih filtrov;
  • menjava svečk;
  • menjava zavor

Zakaj se velja odločiti za hitri servis? Kadar se avto dobro vzdržuje in se tudi pravočasno zazna vse manjše težave, boste imeli občuten prihranek, saj je redno servisiranje in sprotno odpravljanje težav precej cenejše kot kasnejša velika popravila. Najbolj nujna je menjava olja ter oljnega filtra, pri ostalem pa se sledi navodilom servisne knjige oziroma se poskrbi za menjave in popravila po potrebi oziroma glede na izrabljenost.

Bi radi prihranili? Naročite svoj avto na hitri avtoservis pri nas – ustregli vam bomo z najboljšim terminom, kakovostnim avtomehaničnim delom in prijazno ceno!

Naročite se na hitri servis

Pripeljite se v Avtoservis Selan, kjer bomo poskrbeli za vaš avto.

Želim pohvaliti vse od mehanika oziroma oba, ki sta bila v petek do gospe v pisarni: odnos, prijaznost, strokovni, znajo svetovati kako naprej. Tako da smo se odločili da bomo avto pripeljali samo k Vam. Želimo Vam vse dobro in ostanite taki kot ste.
Ermin B.
Lokacija servisa - prvi obisk malo zahtevna - v drugo bo brez problema. Sama izvedba servisa - klime - kakor tudi odnos uslužbenca do stranke - 5 zvezdic.
Zdenka P.
Oddaj mnenje: Brezplačen pregled vozila