Hitri servis vozil

Nekoč se je bilo potrebno za redni servis avtomobila naročiti dovolj zgodaj, da so nam v servisnem centru lahko še pravočasno naročili ves material, ki je za to potreben. Danes pa redno servisiranje imenujemo tudi hitri avtoservis. Rezervirati je potrebno čas mehanikov in delavnico, dostava delov pa je mogoča tudi z danes na jutri.

Hitri servis

Hitri servis ustreza svojemu imenu tudi glede tega, v kolikšnem času se storitev opravi: avtomobila vam ni potrebno pustiti pri nas dlje časa, temveč lahko mirno počakate ali vmes skočite po kakšnem krajšem opravku.

Hitri avtoservis opravite v skladu z navodili za vaš avtomobil, običajno je to enkrat letno ali na 15.000 oziroma 20.000 kilometrov – odvisno od znamke, modela in tipa pogonskega agregata.

Kako poteka hitri servis?

Hitri servis vozil vključuje vse tiste storitve, ki so potrebne za redno vzdrževanje vašega vozila:

  • računalniška diagnostika;
  • menjava olja in oljnega filtra;
  • menjava drugih filtrov;
  • menjava svečk;
  • menjava zavor …

Zakaj se velja odločiti za hitri servis? Kadar se avto dobro vzdržuje in se tudi pravočasno zazna vse manjše težave, boste imeli občuten prihranek, saj je redno servisiranje in sprotno odpravljanje težav precej cenejše kot kasnejša velika popravila. Najbolj nujna je menjava olja ter oljnega filtra, pri ostalem pa se sledi navodilom servisne knjige oziroma se poskrbi za menjave in popravila po potrebi oziroma glede na izrabljenost.

Bi radi prihranili? Naročite svoj avto na hitri avtoservis pri nas – ustregli vam bomo z najboljšim terminom, kakovostnim avtomehaničnim delom in prijazno ceno!