GoCrypto – sprejemamo tudi kripto plačila

Ker se zavedamo, da se svet kot celotna družba spreminjata in modernizirata praktično iz dneva v dan, smo se tudi v našem podjetju odločili, da stopimo na pot modernizacije. Če to že ves čas počnemo na področju tehnologije, ki je potrebna za izvajanje naših storitev, pa smo se sedaj svojim strankam odločili približati še pri plačilnih opcijah.

GoCrypto plačilo

S tem namenom v Avtoservisu Selan uvajamo možnost plačila s kriptovalutami! Za izvajanje plačil s kriptovalutami uporabljamo priznano infrastrukturo s tega področja, GoCrypto. Nekaj več o tem, kaj ta ponuja in na kakšen način, pa v nadaljevanju.

S katero kriptovaluto lahko plačam?

Seveda vas bo najprej zanimalo, s katero od obstoječih kriptovalut lahko plačate naše storitve. Na trgu se je do danes pojavilo ogromno različnih kriptovalut, med katerimi so nekatere uspešnejše in bolj množično uporabljane kot druge. Verjamemo, da boste lastniki digitalnih kripto denarnic med spodaj naštetimi kriptovalutami našli svojo. V Avtoservisu Selan lahko opravljene storitve plačate z naslednjimi kriptovalutami: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, GoC, vrednostni bon Euro Token.

Bitcoin
Bitcoin
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
Ether
Ether
GoCrypto
GoC
Euro Token
Euro Token

Kaj je kripto denarnica?

Kripto denarnico si lahko predstavljate kot običajno denarnico, le da v to shranjujete svoje kriptovalute. Je pa ta denarnica varnejša, saj je zaklenjena z digitalnim ključem (geslom), ki ga poznate samo vi.

Katere kripto denarnice lahko uporabim?

GoCrypto ta hip omogoča plačevanje z denarnicama Elly in Bitcoin.com.