Hitri servis po akcijski ceni 39 €

Z rednimi hitrimi servisi boste svojemu vozilu podaljšali življenjsko dobo, saj zaradi sprotnega odpravljanja manjših napak ne bo prišlo do večjih, ki bi lahko ogrozile tudi prometno varnost. Obiščite nas, da čim prej poskrbimo za varno in udobno vožnjo!

V avtomehanični delavnici Selan smo pripravili akcijsko ponudbo, v kateri vam je hitri servis na voljo po super ugodni ceni 39 €.

Akcija - hitri servis za nizkih 39 €

Nikar ne zanemarjajte svojega jeklenega konjička, saj s tem povečujete možnost za pojav večjih okvar. Na ta način ogrožate svojo varnost in varnost drugih prometnih udeležencev, poleg tega pa so popravila resnejših napak tudi mnogo dražja.

Akcija: Hitri servis za nizkih 39 € *

Obiščite avtoservis Selan in si zagotovite hitri servis vozila po super ugodni ceni!

Hitre servise je potrebno opravljati po navodilih proizvajalca. Običajno je avtoservis treba opraviti enkrat na leto oziroma na vsakih 15.000 do 20.000 prevoženih kilometrov. Redna manjša popravila na dolgi rok prinašajo velike prihranke!

Kaj vključuje hitri servis?

Na hitrem servisu se opravi vse tisto, kar je potrebno za osnovno brezhibnost vozila:

  • diagnostika vozila;
  • menjava motornega olja;
  • menjava filtrov;
  • menjava svečk;
  • menjava zavor.

* Cena 39 € vključuje delo avtomehanika, za zamenjavo motornega olja in oljnega filtra, medtem ko je za material (olje, filtri, svečke ipd.) potrebno doplačilo. V kolikor stranka prinese material s seboj, se delo avtomehanika obračuna po tarifi, ki je objavljena po veljavnem ceniku.